Flytt på G

november 14, 2014

Det har gått väldigt snabbt men på måndag kommer vi flytta: Tobias och jag har fått en lägenhet i Kärrtorp och är väldigt glada. Just nu har vi bott i en studentlägenhet i Hammarby Sjöstad och har trivts väldigt bra men flytten kommer innebära en större trygghet (ingen studentlägenhet), större lägenhet och billigare hyra:)

Även om vi skulle kunna bo kvar i lägenheten i Hammarby Sjöstad ett tag till så har hyran varit en stor bidragande faktor till att vi har sökt oss efter nytt boende. Jag har valt att arbeta 50% på Friskis&Svettis för att kunna ha tid att satsa på triathlon och Indie Bars och det betyder att inkomsten inte är den fetaste (just nu),haha.

Någon som är mindre roligt är att jag har känt att en förkylning har varit på gång så igår blev det en kortare löptur och idag blev det inställd simning. Alltså det är rätt deprimerande att vakna upp själv och inte få träna. För att peppa mig själv gjorde jag en väldigt god frukost och kollade på Nyhetsmorgon. Mår faktiskt redan bättre men just nu sitter jag och stirrar på de tomma flyttlådorna som måste börja fyllas..


You Might Also Like

0 kommentarer