Indie Bars Release Fest!

november 06, 2014

Igår var det FEST:) Olle och jag hade fixat release party för alla våra backers (http://blog.fundedbyme.com/indie-bars-interview/). Efter mycket arbete kan vi konstatera att kvällen blev väldigt lyckad! Mycket tack vare att vi kunde hänga i Cykelcafé Le Monds mysiga lokal och att vi kunde bjuda alla trevliga människor på Stockholms Brewing Co goda öl Besserweisser. Även våra grymma goodiebags hade aldrig existerat utan Stockholm Screenprint!

Det var väldigt kul att träffa alla igår och jag försökte prata med som många som möjligt. Utan ER hjälp hade det inte funnits en första batch av Indie Bars! Ja som ni kanske märker är jag fortfarande uppe i varv,hehe. Ta en titt på vår nya hemsida förresten: www.indiebars.com

Fler bilder kommer sen. Nu ska jag åka till mitt andra jobb:)

Foto: Maths Nilsson

You Might Also Like

0 kommentarer