Kommer aldrig mer simma på "snabbsimsbanan"

november 28, 2014

Igår hade jag ju 2000m lugn simning på schemat och eftersom det var så kort tänkte jag att jag kan köra det på kvällen på eriksdalsbadet, på "snabbanan". Sååå fel jag hade! Det var precis så jag förmådde vara i bassängen upp till 2000m.. Om man bli omsimmad av en person som kör ben eller skovel, hur fan kan man resonera att man passar att simma på det som är tänkt att vara snabbana?!!. När sedan en kille hoppade i med basketshorts och började simma dubbelrygg med bröstben mitt i banan kände jag att det var dags att gå upp om jag ville undvika få en hjärtattack pga stress/ilska. Jag gick upp ur vattnet med hög puls, blodtryck och adrenalinpåslag till tusen.


Nu är vi i alla fall snart i Falkenberg och stämningen i bussen är på topp!:)


You Might Also Like

0 kommentarer