Söndag

november 02, 2014

Har precis hasat upp mig ur sängen för att sedan sätta mig i soffan och slappa i mjukiskläder! Känner mig trött och tror faktiskt det främst är vädret. Blev en rätt lång dag igår som startade med 5000m simning där huvudserien var 21*100 i 1500 pace @1.35 start. Vi lyckades få ihop ett rätt stort gäng så vi hade två banor och kunde pressa varandra lite! Min simning har känts stabil på sistone och igår la jag de flesta hundringarna på 1.14, även det en stabil insats:)

Efteråt var det tänkt att fika på Lisas men de hade stängt och då var planen Urban Deli men det slutade servera frukost vid 11..vi valde istället att dra till Café String där frukostbuffé kostar 80(!)kr. Snacka om bra deal, där fanns till och med pannkakor. Dom tjänar säkert på när alla andra går dit och äter en macka och en pannkaka men jag undrar om de inte gick back på vår beställning,haha.

Café String 
 Resten av dagen jobbade jag på med Indie Bars. Först tryckte vi upp massor med papperspåsar inför releasepartyt samt tryckte fler lådor som används för att frakta våra bars ifrån webbshopen.   Resten av dagen var vi hemma hos Olle och produktutvecklare, planerade klart inför releasepartyt,s mat arbetade på med lite andra saker. Kl åtta på kvällen var jag hemma igen för att hinna med middag och sen var det bara att byta om för jag hade 55min löpning på schemat. Runt klockan tio var jag klar för dagen och jag gjorde ett tappert försök att kolla på film med Tobias men somnade rätt fort i soffan.

Idag tog jag sovmorgon men mötte sedan upp Hanna för en cykelrunda runt Årsta Havsbad. Rätt skönt ändå att man kan cykla landsväg den 2 november!
Vi stämplar allt för hand!

You Might Also Like

1 kommentarer