Vad händer?!

november 25, 2014

Under helgens flyttande var jag klantig nog att lyfta en flyttkartong i sidled. Vilken smärta som uppstod i vänstra sidan av ryggen/revbenen är nästa obeskrivlig. Trodde först något hade gått av. Kunde inte sova den natten pga av smärtan:( Försökte mig på att simma lite dagen efter men det gick ju inte så bokade in en tid hos access rehab. Jag är lyckligt lottad som får stöd av dem! Är fortfarande lite öm men mår mycket bättre nu:)

Passade på att kolla på 400IM på SM i helgen och grymma Fanny som jag simmar med då och då tog sig till final och simmade sedan till sig ett SM-silver på 4.49.61!!! Fy fasiken va bra det är! Ska själv simma 400IM i helgen på master SM fast då i långbana och blev taggad när jag såg Fannys lopp:) En annan lite tråkigare sak är ju ändå att Simon Sjödin som simmade på 10:e bästa tiden i år i världen på 400IM inte har blivit uttagen till VM.. Alltså VAD HÄNDER?! Jag blir så ledsen och arg åt Simons vägnar. Jag skäms över att Sverige inte tar hand om sina atleter bättre. Tänk all den tid och uppoffringar man gör för att satsa på sin sport och när man väl levererar så har man inget stöd från sitt idrottsförbund?! slutar skriva om detta nu för jag blir bara argare ju mer jag tänker på det.

Nu ska jag åka iväg för att posta lite rewards från vår fundedbyme-kampanj (den som väntar på något gott väntar alltid för länge,hehe) sen står ett medleypass på schemat och jobb till kl 22 ikväll.

Rewards!
Fick tag på en rolig bild helg; Jag har alltid älskat vatten;)

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Va bloggar du inte om vårt fantastiska pass i måndags ;-) Gjorde det gånger två då jag inte hade någon annan inspiration när du gått, passet var ju kvar.

  Helt stört det där med Simon, att vara med på topp 10 på årsbästa är i November är ju stort och dessutom har han ju formen nu, dvs nära VM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag måste blogga oftare så att jag kan skriva om allt roligt som händer vilket även inkluderar passet med dig:) Ja jag tycker det är helt galet!

   Radera