Dinvelo CK

december 04, 2014

Detta året har gått snabbt och resultaten har varit över förväntan. Jag har gått från att ha varit nybörjare på både cykel och triathlon till att bli svensk mästarinna och gjort landslagsdebut. Det är ju helt sjuk när jag tänker efter! Tack vare grymt stöd från Stockholm City Triathlon har jag kunnat göra denna satsning men inför 2015 kommer det behövas ytterligare stöd.

Jag otroligt glad över att kunna berätta att jag kommer tävla för Dinvelo CK nästa år! Förutom cykellaget kommer vi vara ett gäng grymma triathleter som kommer ge allt på kommande triathlon race i Sverige och andra delar av världen, i både i kort och långdistans i Dinvelo CK klubbkläder:) DinVelo växer så det knakar och de kommer bland annat öppna en ny butik i Hammarby Sjöstad på lördag. De kommer ha sjukt bra erbjudande och priser så mitt tips till er är att dra dit för en titt. Mer info hittar ni på http://www.dinvelo.se och här:Körde 3h på trainern igår och är fett stolt över att jag orkade
ta mig igenom det:)  

You Might Also Like

1 kommentarer