God Jul!

december 24, 2014

Sitter på tåget på väg till Skauneland! Ska bli super att träffa familjenJ 


Hade stängningspasset igår på Friskis men passade på att köpa de sista julklapparna i Farsta centrum samt köra styrka/boxning innan jag började. Har sån sjuk träningsvärk i rygg,triceps,axlar idag. Fokuserade en del övningarna på överkropp men körde också frivändningar. Har lite hatkärlek för den övningen. Den är ju riktigt jobbig men det är en härlig känsla när man får till tekniken. Min puls sticker alltid iväg så var ordentligt uppvärmd till att köra lite boxning efteråt.  Hade glömt hur jobbigt det var.. det handlar ju mycket om att slappna av i axlarna men det är svårt! Först körde jag lite teknik sen 3*3min ronder med 50 situps mellan ronderna och avslutade med 3*1min kötta så många slag som möjligt + 10 burpees emellan och 1 min vila. 

Svårt att vara allvarlig på bild..
Snart är det dags för kärlek, glädje och mat i överflöd, jag längtarJ


GOD JUL!!

You Might Also Like

0 kommentarer