Hemmakväll

december 30, 2014

Ligger och kollar på serier på Netflix. Känner mig rätt låg faktiskt. Tror det har att göra med att jag har minskat på träningsmängden samtidigt som det har varit ruggigt kallt det senaste dagarna. Önskar mig sommar och sol men vet att det är långt tills dess.

Rätt onödigt att ens låta det negativa tankarna komma fram för vädret är som det är och jag kan inte göra något åt saken. Däremot kan jag påverkar min sinnesstämningen och välja vad jag ska lägga energi på. Det är lätt att komma i en spiral av negativa tankar och jag tror faktiskt att även om man kan ha otur ibland så är det främst ens egna tankar som sätter en i den situationen från början. Med detta sagt så fick jag lusten att gå och göra en god fruktsallad och njuta av min lediga kväll!:)

Hängde med det här grymma gänget i söndags. Har
fortfarande träningsvärk!

You Might Also Like

0 kommentarer