Indie Bars Julkampanj!

december 05, 2014

Simmade imorse och det gick riktigt dåligt:( Tror det kan bero på cyklingen i onsdags samt att att jag sprang 70 minuter igår. För mig räknas faktiskt detta som långpass, har inte sprungit över 60 min på väldigt länge. I alla fall så kändes det tungt att gå upp imorse och det kändes ännu tyngre under simpasset. Jag längtar till det börjar vända med mörkret för det påverkar mig extremt mycket..

Nu till något mer positivt; Indie Bars! Vi har för tillfället en julkampanj där ni kan köpa en låda med BÅDE Wipeout och Breakaway och dessutom med fri frakt om ni anger koden "INDIEXMAS". Eftersom som jag är Creative Director kände jag att det var min uppgift att sätta lite julstämning på våra fina handtryckta lådor och jag måste säga att det blev rätt bra;) För att beställa så går ni in på www.indiebars.com !

Tadaaa!
6 stycken Wipeout och 6 stycken Breakaway

You Might Also Like

0 kommentarer