Stockholms stads Innovationsstipendium?!

december 10, 2014

Dagarna går i ett och jag hinner knappt andas men även om dagen igår var fullspäckad hade jag bara ett kort cykelpass på 45 min kvar på kvällen. Jag var alltså klar för dagen redan vi 19-tiden och Tobias hade fixat kvällsmat, GÖTT! Jag hade tid att läsa igenom mailen ordentligt och ha lite julklappsplanering med mina syskonJ Den lilla extra tiden jag fick över igår resulterade i ett stort energitillskott idag! Öppnade på Friskis så klockan var ställd på 5 men jag skuttade upp ur sängen. Känns skönt att ha ett arbete som man ser fram emot när man vaknar.

Var förresten inne på ekoaffären EAT! (som nu även är återförsäljare av Indie Bars!) och snacka om en grym butik! Sortimentet av ekologiska produkter är stort, en otroligt mysig lokal och supertrevlig personal. Stämningen i en butik avgör så mycket tycker jag. Det kan finnas hur många bra produkter som helst men om stämningen inte är bra då vill jag varken handla eller ens vara där.

Imorgon händer något roligt för då ska jag och Camilla på ceremonin för Stockholms stads Innovationsstipendium i stadshuset! Det är Camilla, Harald (min systers man) och jag som har sökt stipendiet och hoppas verkligen på bästa möjliga utgång. Har knappt hunnit tänka på det så mycket men nu känner jag mig förväntansfull, nervös och pirrig.

Håll tummarna för oss imorgon!

Nöjd över att vara klar för dagen redan kl19:)
Passade på att ta en friskvårdstimme idag och köra
mitt styrkeprogram som jag fått av Access Rehab!


You Might Also Like

0 kommentarer