Världens bästa familj!

december 25, 2014

Snacka om snabbvisit. Sitter redan på tåget igen mot Stockholm. Träningsvärken från boxningen sitter i och jag har faktiskt inte känt något behov över att träna igår eller idag. Rastlösheten började komma när vi satte oss på tåget för ett litet tag sedan.

Jag har uppskattat var enda minut nere i Lund och julfirandet var perfekt. Först hängde vi lite uppe hos mormor för att sedan bli upphämtade av mina föräldrar och sedan åkte vi alla till kusinerna och resten av festsällskapet:) Stämningen var på topp med mycket god mat, dryck och fina julklappar! Som vanligt somnade jag först av alla (när jag slappnar av somnar jag) de andra satt uppe till 4 på morgonen och spelade spel..

Sitter och filar på tävlingssäsongen 2015 och hoppas på att få in minst 5 European Cups. När jag tänker på att tävla pirrar det i hela kroppen. Tävlingsformen känns rätt långt borta och med snö och minusgrader runt omkring en får man inte riktigt någon triathlonkänsla. Det är bara att acceptera läget, vintern gör en hård,haha.

Världens bästa familj <3


You Might Also Like

0 kommentarer