Vila

december 22, 2014

Har haft en ledig dag, både från Friskis och träningen. Har ca 1,5 vecka utan så mycket träning eller rättare sagt 1,5 vecka utan strukturerad träning, och mer vila och utrymme för andra fysiska aktiviteter än triathlonspecifik träning. Kändes faktiskt väldigt bra idag men vet att jag kommer jag bli riktigt rastlös redan imorgon.. Överväger att ta med mig boxningshandskarna till Friskis imorgon så jag hinner med ett styrke/boxningspass in jobbet. På julafton åker jag och Tobias ner till Skåne och även om det bara bli en snabbvisit (åker hem på juldagen) så ser jag extremt mycket fram emot att träffa min familj!


Skåne
Förutom lite motivationsproblem pga mörkret (hur många timmar man än sover så är det nästan omöjligt att ta sig upp på morgonträningen..) så har min träningen gått riktigt bra. Är bland annat uppe i 75 minuter nu på mina långpass och det känns lättare, snabbare och mindre smärta i hamstring. 

Suddig men glad bild:) Det är inte alltid man får till sån
här kvalitetstid med Emma!
Glöm inte bort vår julkampanj på www.indiebars.com. Där kan ni beställa en låda med hälften Breakaway och hälften Wipeout och utan frakt om ni använder koden "INDIEXMAS". Perfekt om ni vill prova båda smakerna eller om ni vill fylla på ert förråd med ekologisk energi till,före eller under era träningspass. Kampanjen gäller bara till 24 december.

You Might Also Like

0 kommentarer