Event med H&M, Alexandra Bring och SATS!

januari 13, 2015

Igår var en händelserik dag. Jag öppnade på Friskis (dvs alarmet är ställt på kl5..) igår men Olle är i Stockholm några dagar och han representerade Indie Bars på ett event med Alexandra Bring och H&M på SATS! Våra bars uppskattades väldigt mycket:) H&M Sport har en provisorisk Pop-Up på SATS (sveavägen 51) och deras vårkollektion är riktigt snygg!

Jag slutade på Friskis kl13 och sprang till tunnelbana för ett roligt möte i Kista. Jag kom inte så långt då det var 2(!) olycker på gröna linjen så det blev Taxi till Fridhemsplan och tunnelbana till Kista. Jag hatar att vara sen, jag är oftast den som alltid är 10 minuter tidig så blev megastressad av detta,haha. Möte gick bra och var väldigt lärorikt på samma gång, 2015 kommer bli ett spännande år!

På kvällen cyklade jag 90 minuter på trainern och även om det skulle vara relativt lugnt kändes det trögt och jag hade lite svårt att fokusera. Innan jag kunde lägga mig så hade ett vi ytterligare ett möte, då angående bokslut och momsredovisning, och jag däckade typ 1 minut efter vi var klara.


You Might Also Like

0 kommentarer