Gott Nytt År!

januari 01, 2015

Har inte gjort någon årsresumé men för er som är intresserade har jag gjort 2 tidigare inlägg om min resa till att börja med triathlon. Men jag kan väl säga att 2014 har varit ett fantastiskt år! Det har dock även bjudit på en del utmaningar.. bland annat skador och och en riktigt tuff period med ett jobb som jag först trodde vad det jag skulle satsa på (forska). Det tog mycket energi att besluta det inte var rätt sak just nu. Planerade också all träning själv utan någon erfarenhet i triathlonspecifik träning vilket även inkluderade att göra mig redo för mitt första landslagsuppdrag. Men mina resultat har varit över förväntan, och jag har väldigt många saker som jag är tacksam över! Jag är otroligt glad över mina sponsorer som stöttat mig under 2014 (Access Rehab, SCTTeam SnabbareStockholm Screenprint, Maxim och ja även Sara Penton som lånade ut sin cykel till mig inför Europa Cupen:)). Jag är även tacksam över att jag och Olle har varit (och är) ett så bra team som har tagit steget att satsa på Indie Bars, och att min nya arbetsplats på Friskis&Svettis är fylld av positiv energi! Sist men inte minst är jag tacksam över att vänner och familj har gett mig ovärderligt stöd i både fram- och motgångar under hela 2014!

2015 kommer fyllas med mycket träning, tävling, Indie Bars och positiv energi!

Bjuder på två bilder som representerar glädje:)

Obeskrivlig glädje att ta mig i mål som 14:e tjej
på europacupen i Rumänien
Snart är det väl varmt om ljust igen?:)

You Might Also Like

0 kommentarer