Grymt nöjd med dagens löpning:)

januari 08, 2015

Japp, är riktigt nöjd över min löpning idag! Hade bara ett pass på schemat och det var ett löppasa bestående av 3km uppvärmning 5km tröskelfart och 3km löst. Jag började bli nervös för passet redan i måndags,haha. Har inte sprungit snabbare än ca 5 min/km pace sedan sista tävlingen i september. Jag kan tillägga att den del pass ute i Nackareservatet har varit uppe på 6min/km. Hade riktigt tur med vädret i alla fall, snön hade smält bort, det hade slutat regna och det var minst 4 plusgrader. Efter uppvärmningen ställde jag klockan på 5km och sedan började jag springa i tempo som kändes snabbt men bekvämt. Vågade inte kolla på klockan igen förrän vid ca 4km för var rädd att om jag skulle se att jag låg på 5 min/km pace skulle jag stanna, skrika och gråta på plats (ja det är sant). Men det gick överraskande bra, hade ett snitt på 4.22min/km och kände mig ändå stark efteråt! Efter lite stretch så mådde även hamstring bra:)You Might Also Like

0 kommentarer