Högt tryck på gymmet

januari 04, 2015

Det var lite kaos idag på jobbet, många som vill kickstarta 2015 med nya vanor :) Jag har full förståelse för jag själv känner mig ur form och obekväm efter 2 lugna veckor med "julätande", haha. Det känns ju ändå som en clean break när det blir ett nytt år, nästan som allt dåligt från förgående året är glömt, som bortblåst. Jag har inte avlagt något nyårslöfte för 2015 men något som jag kommer arbeta väldigt aktivt med för att förändra är att hitta glädjen till matlagning och blir bäst på att fixa matlådor! Mycket i mitt liv går i 110 och jag ÄLSKAR det men jag har jag slarvat med maten de senaste månaderna. Det har blivit rätt mycket luncher och fika ute och eftersom jag ändå vill ha riktigt bra mat kostar det en del. Har verklig inte råd att hålla på med detta så nu måste förändringar ske!

Planen är att hitta inspiration och sedan börja planerade maten veckovis. Det borde väl inte vara så svårt?


Bild på mig och Tobias påväg på nyårsfirande:)You Might Also Like

0 kommentarer