Jobbresa till London & Träningsläger i Cali!

januari 25, 2015

Har varit en intensiv vecka med mycket jobb. Olle och jag flög över till UK för att ta tag i lite saker med Indie Bars. Som tur är prioriterar vi båda träningen högt och den ena dagen hann vi faktiskt med ett tröskelpass i Hyde park; 3km jogg + 6km tröskel (4.20min/km) + 3km jogg. Det var extremt tufft att köra detta pass efter en 20-timmars jobbdag, men också väldigt nöjd över att jag klarade av att fullfölja det.

Trevligt kontor:)
Team Indie Bars!
Efter att ha blivit besviken över att det bara är långdistanserna som får åka iväg på träningsläger till Playitas vecka 8+9, så bestämde vi (jag och Annie Thorén) oss för att fixa bästa träningslägret själva, till California!:)

Åhh jag blir så glad att bara skriva ut det. Jag verkligen älskar cali!! För några år sedan bodde jag i San Luis Obispo för att plugga på college. Jag saknar det varje dag faktiskt. Det är något speciellt med solen, naturen, människorna och inställningen till livet där som är helt fantastiskt. Kommer även få träffa personer som jag inte har träffat på väldigt länge. Vi landar i San Francisco den 15 februari och åker hem till kalla Sverige igen 2 mars. Hoppas såklart att våren har börjat då,hehe.

Var förresten inne hos Dinvelo och Surfspots nya butik i Hammarby Sjöstad i fredags. De börjar blir riktigt fint där nu och där finns allt för cykel och triathlon så ni borde verkligen ta er dit :)


You Might Also Like

1 kommentarer