Lördagssim

januari 03, 2015

Var och simmade imorse och har därför känt mig harmonisk idag. Ja, kanske inte harmonisk om man jämför med andra men harmonisk för att vara mig:) Det var riktigt skönt att sitta och äta frulle framför nyhetsmorgon för att sedan hoppa i poolen och simma ett pass i 50-meters bassängen. Kroppen känns utvilad även om vattenkänslan och farten inte var på topp. Jag vill börja träna ordentligt nu men jag vet också att det kommer var en tuff träningsperiod den närmsta tiden samt att när tävlingssäsongen sätter igång måste jag vara tillräckligt förberedd både fysisk och mentalt. 


Hade först tänkt dra och kolla den senaste Hunger Games filmen men nu känner jag att det är rätt skönt att bara vara hemma. Det blir alltså en en lugn hemmakväll fylld med lite jobb, god middag och film. Imorgon är det helvila alternativt lite rehab om jag hinner. Jobbar 10.30-20.15 så det är verkligen en heldag.


You Might Also Like

0 kommentarer