Tisdag

januari 27, 2015

Simningen imorse gick så himla segt.. Det enda som gjorde att jag tog mig igenom passet på 4600m var att det var trevligt sällskap och att jag försökte lägga fokus på tekniken. Tror det kan ha göra med de hårda cykelintervallerna igår? Alltså anledningen varför det kändes så segt på simningen. Hoppas det var på grund av det i alla fall! 


På tal om cykelintervaller så gjorde jag ett bra pass på trainern igår:) 30min uppvärmning, 6*5min på olympisk pace med 5 min vila mellan intervallerna, 10* 30/30sec och 20 min lugnt. Jag höll på att dö där ett tag men det var bara att bita ihop.
Drog iväg på ett roligt möte direkt efter simningen, sedan jobbade jag och Olle lite på cykelcafé Le Mond. Dagens andra pass var löpning och jag provade att köra  ute i Nackareservatet. Det gick sådär.. Rätt mycket snö/is/slask så andra hälften av passet sprang jag på asfalt.You Might Also Like

0 kommentarer