Ytterligare 1 år med Access Rehab!

januari 15, 2015

Av någon anledning trodde jag att jag hade en vilodag idag men när jag vaknade och kolla på träningsschemat igen insåg jag att jag hade löpintervaller på schemat. Rätt snopet faktiskt,haha. Började dagen med ett möte kl 8 som gick väldigt bra och efter att ha sagt hejdå till Olle som åker hem till Schweiz, bar det av till nästa möte. Det var hos Access Rehab och jag kan med glädje meddela att det kommer fortsätta att stötta mig under 2015! Så sjukt glad över detta samarbete för att få sådant stöd som de ger mig är i princip ovärdeligt för mig som atlet.

Åkte hem för att fika lite och sedan tog jag det svåra beslutet att köra min intervaller på löpband.. alltså dödens död för intervaller på löpband! Jag föredrar att springa ute men isen vägrar ju försvinna så det skulle inte gå att köra ute idag utan att riskera livet. Är inte van vid att komma upp nära min maxpuls (kom upp i 190 som högst) så kände mig lite kräkfärdig efteråt. Är nöjd med passet och kan konstatera att det finns ju lite fart i benen ändå.

Trött som f*n:)

You Might Also Like

0 kommentarer