Att cykla i fint väder och fin omgivning är ju bara bäst!

februari 19, 2015

Gick upp tidigt idag för att hänga med ett gäng på en 3h cykelrunda. Eftersom jag fortfarande är lite jetlaggad, dvs har svårt att hålla ögonen öppna efter kl 8 på kvällen och är klarvaken runt kl6 på morgonen, var det inte så svårt att ta sig upp imorse. Turen började längs med highway 1 under rusningstrafik (jag hade typ 200 puls..) men efter att ha åkt till surfvänliga Cayucos blev det mindre och lugnare vägar. Turen avslutades genom en stigning upp till Prefumo Canyon Road som var grym. Tycker det är kul att köra uppför och även om det bränner i benen går det det ändå att fortsätta. Jag undrar lite vad som krävs för att det ska ta helstopp? Väl uppe på toppen var jag tvungen att stanna för ett foto för utsikten var storslagen. Jag var inte lika kaxig när vi skulle rulla ner, är en riktig fegis när det kommer till utförsåkning.

Sjukt fint!
En grej som gör en extra glad här är alla trevliga människor. Vi träffar nya personer varje dag och alla är så snälla och vill gärna hjälpa en så mycket det bara går. Vi skulle behöva den mentalitet lite mer i Stockholm:)

Poolen vid Cuesta College
På eftermiddagen drog ner till Cuesta pool för jag ville väldigt träffa gärna min gamla simtränare John. Det var ändå rätt nostalgiskt att traska in vid poolen där jag simmade (och jobbade) nästan varje dag under 1 år. Vi fick en egen bana, ja ni hörde rätt, en EGEN bana och fick till ett lugn och fint simpass i solen.
Ett bra mellanmål; favoriten Jamba Juice:)


You Might Also Like

0 kommentarer