Jag lever!

februari 09, 2015

Ja det har varit lite dåligt med bloggande senaste tiden men anledningen är enkelt: jag har inte haft tid. Träningen har gått bra, ok inte i simningen.. men cykel och löpningen har gått bra! Det rullar på med Indie Bars och det är riktigt kul att vi får sådan fin feedback på våra bars:) Om mindre än 1 vecka åker jag iväg på träningsläger vilket även betyder att jag måste jobba in vissa saker nu.

Har känt mig rätt sliten från förra veckans träning och det beror inte på mängden utan snarare kvaliteten. Fick bland annat till 2 (!) kvalitetspass löpning. För mig är det stort och det känns som att jag äntligen tränar löpning och inte bara överlever löpträningen:)

Denna veckan kommer det vara mer fokus på simning och cykel för att hamstring ska få vila lite. Imorgon är det dags för  minuters-intervaller på cykeln igen...fasar lite för det är så j**la jobbigt. Men om 6 dagar kommer jag sitta på cykeln i friska luften på en väg i Cali så det är inte så svårt att motivera sig ändå!

Åhh min fina syster var och hälsade på i helgen och jag önskar att
hon hade kunnat stanna liiite längre.

You Might Also Like

0 kommentarer