Löpning deluxe!

februari 21, 2015

Igår sprang jag och Annie en helt fantastik löptur uppför Cuesta East Ridge. Jag var lite nervös först för jag är ju inte bäst på att springa uppför men det gick bra även om det var svårt att inte stanna runt varje för att njuta av utsikten. Min löpning känns faktiskt bättre än förväntat vilket är annat än hur simningen känns.

Hemlig ingång:)
NJUTER
Kan det bli bättre?
 På eftermiddagen hade vi rätt tufft simpass på schemat. Huvudserien var följande:

4 varv
4*50 @ 1min, 200m pace
100, 200m pace
100 bad

Vi hade det bästa förutsättningarna man kan tänka sig för att köra ett grymt pass; 25-metersbassäng utomhus, en egen bana, saltvatten i bassängen och tränare på kanten. Men nope.. det var inte min dag i bassängen igår. Fick inte till farten och missade i princip varenda vändning. Har ingen aning om varför det blev så men antingen missade jag väggen eller var jag för tätt inpå. Sjukt frustrerande!
Optimala förhållanden!
Idag har vi haft en lugn dag men 90 minuter cykel med kaffestopp efteråt och 90 minuter simning i Sinsheimer pool. Simningen kändes lite bättre fast det kanske berodde på att jag inte kunde se klockan på väggen -_-


You Might Also Like

0 kommentarer