Löpning, regn, vänner och Oscarsgalan

februari 23, 2015

Igår var vi ute på en lång cykeltur med ett härligt gäng och det var inte förrän på hemvägen som jag märkte att vi hade cyklat uppför en del. Efter att ha cyklat genom böljande landskap och dinosaurier i metall (ja det är sant) köttade vi nerför ett bra tag. I slutet av rundan började benen känna av att landskapet inte hade varit platt, fast det är ju bara gött.

Tyvärr började jag känna av halsen lite på kvällen och var det hade inte riktigt släppt imorse. Jag kände mig inte hängig,febrig eller förkyld så drog ut på den planerade löprundan. Det var extra roligt idag för min tränare Chris var även på plats! Det funkar väldigt bra att han coachar mig på distans men det var super att han hängde med och sprang med oss idag. Jag kände inte av halsen under löpturen men under eftermiddagen började det göra ont igen.. åhh hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk! Efter löpningen mötte jag upp en gammal vän från min studietid på Cuesta. Hade med mig lite Indie Bars och det verkade vara uppskattat :)
När jag väl var hemma igen så började det regna men det gjorde inte mig något för jag hade redan bestämt mig för att slappa resten av dagen och kolla på Oscarsgalan.

You Might Also Like

0 kommentarer