Ny cykel och ny våtdräkt!

februari 12, 2015

När jag vaknade upp igår kände jag mig så sjukt trött. Efter en intensiv dag slutade det med att jag var för utmattad för att somna..inte världens bästa kombo. Kände mig nästa bakis med tungt huvud och lite ömmande kropp. Blev orolig över att det var en förkylning som skulle bryta ut. Egentligen hade jag 1,5h simning och sedan ett tufft tröskelpass löpning på schemat. Tog dock det kloka beslutet att skippa den hårda träningen, jag VÄGRAR bli sjuk inför lägret.

Som tur var hände det lite roliga grejer igår också. Jag körde en rörelseanalys hos Viktor på vlhälsa och konstaterade *trumvirvel* att jag har väldigt bra rörlighet! Jag är ju överrörlig så det var inte överraskande men det visade sig också att jag inte har så bra stabilitet, måste jobba på fotstyrka och bålstyrka.

Och nu till den absoluta höjdpunkten på dagen: jag var förbi Dinvelo och Trispot Triathlon Store i Sjöstan. Jag får så grymt stöd av dem för säsongen 2015 :)

Cykel: Merckx emx 5
Hjälm: Kask Infinity
Våtdräkt: Zone3 Victory

Lyckan är total (som ni kanske kan se..)!!

You Might Also Like

0 kommentarer