San Luis Obispo

februari 17, 2015

Nu är vi på plats i San Luis Obispo (SLO)! Efter en lång flygresa till San Francisco blev möttes vi av Mark som är ett Biachifan. Han mötte upp oss med skylt och hela grejen för att sedan visa oss hyrbilen som han hade fixat åt oss. Helt fantastisk människa alltså!

Vi slösade ingen tid i SF utan vi satte oss direkt i bilen och började resan mot SLO. Ungefär efter 1,5 hörde jag Annie säga att jag såg lite grå ut i ansikten så då stannade vi för kaffe..och då var det ändå Annie som körde, haha. Jag är väldigt känslig när det kommer till sömn och mat och jag blir rätt dålig och ännu mer vimsig än vanligt om jag får för lite av dem. Även om jag har bott här och varit och hälsat på några gånger blir jag överraskad av hur vackert det är här. Vi är här under en av de bästa perioderna då temperaturen ligger på ungefär svensk sommarvärme och allt är grönt.

När vi kom fram på kvällen var vi helt slut och vi klarade vara uppe till kl21 sedan däckade vi och var utslagna till klockan 8.30 dagen efter. Nu var det dags att sätta ihop cyklarna...och det gick väl sådär. Eller det gick inte över huvudtaget för min del. Som tur är har vi personer i närheten som är cykelfantaster och de rekommenderade oss att åka till Wally's Bicycle Works. Blev så impad när jag kom dit. jag hade ingen tid utan jag går inte ser lite gråtfärdig ut och berättar att jag är här för träningsläger och att jag behöver hjälp med cykeln. Efter 20 minuter och 30 dollar senare är allt tipp topp *LYCKA*. Cykeln är grym och mina ben kändes starka på vårt första pass som inkluderade 2 stigningar genom See Canyon. Jag var så exalterade att jag inte märkte att min Garmin dog så det vet inte hur lång tid själva stigningarna tog,haha.

Efter att ha vilat lite drog vi ner till Sinsheimer pool där vi fick varsin bana:) Nu är det en ny dag och vi drar strax till Cal Poly Track för löpträning och i eftermiddag är det lite återhämtning på cykel.You Might Also Like

0 kommentarer