Börjar må lite bättre

mars 11, 2015

Är på bättringsvägen och sidan ligger uppe igen efter en "attack" företaget som har hand om min sida. Förkylningen knäckte mig nästan totalt (mentalt) där ett tag men nu när jag börjar må bättre ser jag ljuset i tunneln:)

Simmade medleypass med Neptun imorse och även om det är väldigt trevligt att ha simmat ute i solen i några veckor så måste jag säga att jag har sakna Neptun! Roliga pass och alltid trevliga om omtänksamma människor runt en i bassängen. Tog det lugnt idag och försökte mest fokusera på tekniken och passa på att snacka med alla,haha. Passet blev totalt på 3500m.

Har sedan varit på möte under förmiddagen samt lämnat av lite fler bars och efter att ha jobbat undan lite saker ska jag ut på en lugn löptur i det fina vädret!

Jag älskar SOL!!!

You Might Also Like

0 kommentarer