Då bär det av hemåt

mars 03, 2015

Åhh tiden går så snabbt. Sitter för närvarande flygplatsen i San Francisco och försöker bearbeta det faktum att vi var tvungna att betala 226 dollar för cykeln:( Då hade vi ändå ringt både Lufthansa och United innan avresa för att höra hur mycket det skulle kosta, Lufthansa sa att vi skulle höra av oss till United och det gjorde vi. De sa att det skulle kosta 100 dollar men när vi kom till flygplatsen idag så var det först 200 dollar sedan höjdes det till 226 dollar för våra biljetter går igenom Lufthansa?! Alltså sådana saker kan göra mig så jäkla förbannad..


Vi har i alla fall haft en riktigt bra förmiddag då vi drog ner till min kompis thaiboxning gym. Vi hade turen att få några ronder mitsträning med Kru Sam Phisoutham. Oj vad mjölksyran och nedorfinerna sprutade i slutet,haha. Min teknik var ju lite halvkass och jag glömde andas lite då och då men fanken vad kul det är!

Det ska bli skönt att komma hem till familj, vänner  och även jobb men jag älskar det här i Cali och jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att åka hit snart igen.

You Might Also Like

0 kommentarer