Hårdare löppass i solen

mars 12, 2015

Äntligen kunde jag köra ett lite hårdare pass igen! Runt lunch drog jag ut i det vackra vädret för att köra följande

3km uppvärmning

1200 (10km pace)
200 jogg (5 min/km fart)
1600 tempo (ca 4.15min/km)
200 jogg (5 min/km fart)
800 (5 km pace)
200 jogg (5 min/km fart)
1600 tempo (ca 4.15min/km)
200 jogg (5 min/km fart)
400 (3km pace)

2,5km nedjogg

Den gick över förväntan och är riktigt nöjd med passet. Fick hålla igen på 1600-sträckorna för att pulsen skulle hålla en hyfsad nivå (jag har hög puls men efter att ha varit sjuk ville jag inte att den skulle skena iväg för mycket). Det enda som jag önskat skulle gå snabbare var min 800:ingen men som sagt är jag riktigt nöjd över passet efter att ha varit sjuk i ca 1,5 vecka. De fina vädret och det lyckade passet bidrog till massor med positiv energi:)

Efter att ha jobbat några timmar drog jag ner till Eriksdalsbadet för ett kortare simpass som mest bestod av benspark. Jag tog det kloka beslutet att ligga på bröstsimsbanan istället för snabbanan. Typ 2 personer och ingen som startade precis framför en, ingen som försökte tävla med en när man simmade om, och ingen med gigantiska paddlar som inte kunde simma och som tar upp hela banan så man inte kunde simma om :)


You Might Also Like

0 kommentarer