Solen!

mars 31, 2015

Åh va gött med sol! Livet känns väl lättare när våren är på G? Efter förra veckans misär togs beslutet att ta några extra dagar med lugn träning. Igår hade jag helvila och hann därför med väldigt mycket, så som jobba på Friskis 7h, städa "kontoret", jobba extra med Indie Bars och det mest lyxiga; umgås med min kära sambo:)

Dagens träning har varit kort och lugn simning samt 40 min lugn jogg. Jobbar på Friskis till 22.15 ikväll men bestämde mig ändå att gå upp kl6 imorse för att kunna simma med gänget. Det är så mycket roligare att träna med ens vänner. Eftersom jag bara skulle köra en bråkdel av passet passade jag på att vara extra social innan jag hoppade i samt körde lite axelrehab. Simningen kändes bättre än förväntat och jag hade gärna stannat kvar i vattnet ett tag till men det är bäst att följa ursprungsplanen. När jag var klar hoppade jag upp på kanten istället och granskade de andras teknik och eftersom passet bestod till stor del av 500:ingar var rätt många trötta i slutet = svagheterna tittar fram lite tydligare. Efteråt stannade jag kvar på badet och fikade och sen cyklade jag hem för att direkt få på mig löparkläderna. Stack ut på en runda i vackra Nackareservatet efter ca 15 minuter började den värsta stelheten i benen släppa. Är inte helt återhämtad ännu men det går åt rätt håll.

*nöjd*
You Might Also Like

0 kommentarer