Besviken

april 23, 2015

Jag ska vara helt ärlig, jag har mått riktigt kasst efter att missat tävlingen i helgen. Igår var nog den värsta dagen då det enda känslorna som fanns var tomhet och uppgivenhet. Jag är en känslomänniska, dvs. när jag är glad är jag superglad och känner mig i princip oövervinnerlig och när jag är ledsen blir jag världens ynkligaste människa. För mig har de senaste veckorna varit tuffa. Min kropp har inte varit min vän och det har hänt en del tråkiga saker runt omkring mig. Oftast tillåter jag mig själv att vara arg/ledsen en kort stund och sen hittar jag något positivt och går vidare. För det måste man göra om man vill vända situationen. Ingen annan kommer göra det åt dig. Men just nu har jag svårt att tänka positivt och jag tror det är kombinationen är den extrema besvikelsen över helgens DNS och att jag fortfarande är krasslig och inte har tränat på snart 1 vecka.. vi alla vet att kemin i skallen påverkas av att inte få träna.


Jag vet att egentligen har jag inget att klaga på, men när man lever i sin elitsatsande bubbla så är sådana här händelser extremt jobbiga att hantera. För att kunna satsa på idrotten krävs väldigt mycket energi, tid, pengar och ett mentalt fokus som är svårt att förklara med ord.

Idag mår jag i alla fall bättre och ser fram emot ett kommande träningsläger på Mallorca. Tack alla som har hört av sig innan tävlingen för att önska mig lycka till och alla som har hört av sig efteråt och peppat mig <3


Hade turen över att ha ett väldigt bra resesällskap!
You Might Also Like

0 kommentarer