Idag gick det bra att resa med cykeln!

april 02, 2015

Om ca 30 min är jag framme i Lund:) Men innan jag påbörjade min resa till Skåne öppnade jag på Friskis imorse. Jag måste säga att det är en sådan fantastiskt arbetsplats och mina kollegor är bäst! Fick till 1h cykel på friskvårdstimme och kl 13 drog jag hem för att snabbt hämta upp min packning och cykel. Jag kommer vara nere hos familjen enda fram tills den 10:e (jippi!!) så var tvungen att ha med mig alla träningsgrejer. Jag har längtat jättemycket att åka ner till Skåne men idag har jag haft sjuk ångest inför själva resan. Tågen går ju inte som de ska i helgen så först skulle vi ta ersättningsbuss från centralen till Södertälje..kl15..på en skärtorsdag när hela Stockholm just lämnar Stockholm?! Efter stått i kö i ca 40min hade jag lyckats få en bra plats för cykeln på bussen (ingen risk att den skulle skadas) och vi började köra i snigelfart ut från Stockholm. Under bussresan satt jag och funderade på hur jag skulle lösa det med cykeln på tåget. Igår fick jag nämligen ett sms där det stod att min plats hade blivit flyttad till en kupé. Ni vet en sådan där man sover på nattågen. Dom vagnarna har väldigt begränsat med bagageutrymme och  tåget tillåter bara handbagage. När jag kommer till perrongen var vi redan 1h sena och min storslagna plan var att smita in så snabbt som möjligt i vagnen och försöka få upp aset på sängen ovanför sittplatserna, haha. Efter ca 2 sekunder på perrongen sprack den planen då 2 konduktörer såg mig och frågade "är inte det där lite väl mycket för att vara handbagage?". I ren panik svarar jag "hehe nä den ser bara stor ut, den är lätt som en fjäder. De stirrande ännu mer på mig och efter lite tystnad spricker den ena konduktörer upp i ett leende och säger att jag kan få ha den bakom deras restaurangvagn. Yes!! Jag blev så glad att jag var tvungen att krama honom:) bryr mig inte ett dugg om att vi är sena det enda minnet från den här resan kommer vara hur sjukt snäll konduktörerna var mot mig.
Friskvårdstimme. Hade såklart glömt min vattenflaska men det gick bra med avslagen Ramlösa.
Det var många som skulle åka söderut.
Så sjukt GLAD över att det löste sig smidigt med cykeln!You Might Also Like

0 kommentarer