Årets reseinspiratör för träningsresor!

maj 20, 2015

Alltså så jäkla gött, jag vann Apollos "Årets Reseinspiratör-träningsresor"! Jag är såklart glad att mitt instagram-konto uppskattas men jag tror inte ni förstår hur glad jag blir för att få lite hjälp med reskassan. Jag älskar att resa, att uppleva nya platser, kulturer och mat men de senaste resorna i mitt liv har haft ett annat fokus och det är träning. I slutet av förra året tog jag beslutet att göra en mer seriös satsning i triathlon vilket har inneburit fler träningsläger och tävlingar utomlands = massor med resor. Ekvationen när man går ner till ett deltidsjobb för att kunna satsa på sina drömmar men samtidigt har större utgifter kan vara rätt knepig. Därför gör en sådan här händelsen mig superduper glad:)

Tack ni som röstade fram mig till finalen, tack Lovisa Sandström och tack Apollo!!

You Might Also Like

0 kommentarer