Bra start!

maj 26, 2015

Igår var det vilodag.Benen behövde det, huvudet behövde också det. Förra veckan var tung och det är extremt frustrerande när kroppen inte svarar. Istället för mycket volym kör jag mycket kvalitet och då vill man ju att det ska gå snabbt. Har kurat lite på det och har uppmärksammat att varje gång jag har varit bort från Stockholm har träningen funkat som det ska så jag börja tror att det kanske är Stockholms-stressen som påverkar mig? Aja, idag gick simningen faktiskt riktigt bra,speciellt serien 5*300. Inte alls den tunga känslan med dålig teknik som jag hade förra veckan. Vi simmade i utomhus 50:an och det är ändå nice att kunna simma utomhus. Jag tycker att det är ett grymt sätt att börja dagen och ännu bättre blev det för jag började inte jobbet förrän kl10 idag. När jag kom hem efter simningen hann jag med en ordentlig frukost samtidigt som jag hann ta det lugnt och kolla på nyhetsmorgon.

Jag jobbar till 19 ikväll och sen är tanken att springa med TT på stadion ikväll. *kom igen nu benen!*:)


You Might Also Like

0 kommentarer