Det här med cykelintervaller

maj 28, 2015

Igår simmade jag på morgonen och sedan hade jag cykelintervaller. Alltså mina ben var räääätt möra efter tisdagens banpass (som faktiskt gick bättre än mina senaste fartpass). Så jag tog beslutet att inte köra mina intervaller själv ute på Ekerö utan istället mötte jag upp Björn och Gabriel för en runda. Istället för de exakta 5*5minutrarna jag skulle få till så blev det lite ryck och fartsträckor istället och när jag gick igenom datan så verkade ha blivit (ungefär) 6*6 minuters intervaller:) Ok kanske lite mer.. Även om det var lättare pusha mig själv genom att cykla med andra så var mina ben trötta och efter ungefär 2.15h så var det slut. Nada power kvar men det är ändå en härlig känsla! Efter att ha tagit oss över Tranebergsbron hetsåt jag en wipeout och rullade hem.

Idag har jag haft 2 lugna pass: löpning och cykel. Har även varit på Access Rehab och fått behandling och som vanligt är jag supernöjd. Alla där är så trevliga och måna om att man ska må bra samt grymma på idrottsskador och rehab. Om ni har skadeproblem eller vill få hjälp att förebygga skador tycker jag verkligen att ni ska göra ett besök där.


You Might Also Like

0 kommentarer