Fredag!

maj 01, 2015

Det rullar på här i vårt lilla kollektiv och det har blivit många timmars träning de senaste dagarna. Mallorca levererar och vi har haft superbra väder (förutom den lilla monsunen i måndags då). Det är fantastiskt att kunna simma i utomhuspool eller havet utan några problem, och möjlighet att springa på platten och i berg men jag passar ändå på att fokusera lite extra på cykel när jag är här:) Sedan i måndags har jag cyklat runt 40 mil och bland annat har vi kört time trial uppför San Salvador och en 17-mila runda vilket inkluderade Puig Major. Igår hade jag vilodag från cyklingen och fick till ett kvalitetspass i poolen. Huvudserien bestod av 20*75 i 1500-pace med 10s vila. Om ni kör den serien kan ni dra av 3.10 från sluttiden och vips så har ni er tid på 1500fr!

Ska tävla på söndag så idag och imorgon är lugnare dagar. Benen är rätt möra men som tur bor och tränar jag med världens mest positiva sällskap så det gör det lättare att hantera. Har nästa mer träningsvärk i magen av allt skrattande än vad jag har ont i benen av all träning,hehe. Man kan aldrig skratta för mycket, eller hur?

Avslutade dagens träning med OW-simning och var badkruka i början men fick till några starter, accelerationer och sedan var resten bara lugn simning. På tal om OW så har ni väl inte missat att jag ger lite tips här: http://triathlon.runnersworld.se/artiklar/10-tips-for-oppet-vatten-simning.htm

Nu är det dags för middag med gänget, ha en bra fredags kväll alla!

San Salvador
Bild från gårdagens kvällslöpning


Sjukt snabba tjejer:)

You Might Also Like

0 kommentarer