Kämpar vidare

maj 22, 2015

Träningen går supersegt för tillfället. Har faktiskt ingen aning om varför men så är läget. Imorse bröt jag simpasset då jag simmade pinsamt dåligt..Brukar aldrig bryta pass men nu har jag varit icke simkunnig i 1,5 vecka och idag fick jag nog. Drog och fikade med George efteråt på Lisas och samlade på mig energi (både i form av kcal och positiv energi,haha). Cyklade hem och bytte om för att cykla ut på Ekerö för 5*5min-intervaller. Jag visste redan att det inte skulle kännas hundra men hade gett mig tusan på att kötta på så gott jag kunde. De var rätt mycket vind idag så inga snabba snitt men stolt över mig själv att jag körde alla intervallerna. Kom inte riktigt upp i den puls jag ville men vara nära. 


Var hemma vid 13-tiden, 1h innan jobbet började. Det blev en snabb dusch, lite lunch sen vara det bara att kasta sig på min andra cykel och cykla iväg till jobbet:) Nu är dagen slut och jag ska hem och lägga mig på soffan!
Vi har det rätt bra på morgonträningen med Neptun:)

You Might Also Like

0 kommentarer