Ny batch på G

maj 18, 2015

Måndag morgon, äntligen:) Idag ringde klockan tidigt, 5.20 för att vara exakt. Det var ett tag sedan nu men idag var tanken att simma med Neptun Masters och vilket pass det blev; 4700 i 50.an. Förra veckan var lite mindre träningsvolym och jag missade ett simpass pga att badet öppnade sent pga kristi himmelfärds-helgen. Det betyder att jag bara var i vattnet 2 gånger förra veckan vilket antagligen var orsaken till att det kändes som jag hade 0 vattenläge idag. Simningen gick alltså inte så bra men jag kämpade mig igenom hela passet.

Nu har jag käkat frukost och vilat lite och ska strax börja klistra etiketter och stämplar lådor för nu har äntligen nästa batch med Indie Bars kommit:)

Fin bild från Turkiet som Henrik Kindgren har tagit under ett SwimRun-läger med Apollo Sports

You Might Also Like

0 kommentarer