Ta det lugnt?

juni 02, 2015

Att ta det lugnt verkar inte vara min grej? Jag har kommit till insikt att jag kanske har lite väl mycket att göra vissa dagar. Och då har jag ändå gjort val i livet för att att ha mindre att göra för att kunna fokusera på träningen. Den senaste tiden har min kropp varit lite upp och ner. Vissa pass har gått sjukt bra men jag har också känt mig väldigt trött. Tycker jag har haft lite svårt att återhämta mig enda sedan jag blev sjuk efter träningslägert i Cali. Ska i alla fall kolla upp så all står rätt till. När jag kom hem från Mallis var kroppen seg men passen har gått bättre och bättre för varje vecka. Det är rätt skönt att det känns så eftersom det är tävling i helgen:)  det ska bli grymt att åka iväg med Amanda, Micke och Ludde!

Vad hittade jag på igår då.. här är en lite sammanfattning:
Simning med Neptun på morgonen. Sjukt jobbigt pass i inomhus 50:an där jag fokuserade på 1500 pace. Fikade med Amanda efteråt, det lättaste sättet att få till en fika med en annan triathlet i Stockholm är ju att träna tillsammans och sedan fika,hehe. När jag var hemma igen vilade jag lite och sedan var det dags för inspelning  till poden Snabbanan. Nästa grej på listan var att besöka det nyöppnade Kafé handelshuset i Saltsjöbaden. Snacka om mysigt kafé! Lokalen var stor och ljus med lantlig och hemtrevlig inredning och personalen supertrevlig. Nu kan ni även köpa världens bästa energibars där som fika till kaffet:) Påvägen hem svängde jag förbi cykelcafé Le Mond och lämnade av lite bars och sedan drog jag runt på söder ett tag för att inhandla ingredienser till produktutveckling. Dagens andra pass var cykelintervaller så jag drog ut till FRA-slingan. Det var fint väder och det känns ju gött att kunna cykla med kortbyxor men jag måste säga att det blåste lite väl mycket igår. Valde att kolla på pulsen istället för snittet;) Dagen avslutades med ett skypemöte med Olle och jag somnade som vanligt på en millisekund när jag väl kom i säng.You Might Also Like

0 kommentarer