Ny utmaning- Medeldistans SM

juli 24, 2015

Nu sitter vi i bilen från Sollefteå och ska köra hela vägen ner till Jönköping, yay! Klockan ringde 5.30 imorse och klockan 6 bar det av. Anledningen varför vi är påväg till Jönköping är ju för att jag "råkade" anmäla mig till SM på medeldistans! För er som inte vet så är det 1,9km simning, 90km cykel och 21km löpning (!). Japp det är långt men jag vill göra något som inte riktigt var inplanerat och inte svindyrt och utomlands. Den senaste veckan har jag försökt fixa fram en tempohoj men inte lyckats så nu har jag satt på tempopinnar på min linjehoj. Försökte mig på att sänka styret och så klart släpper expandermuttern (eller va den heter) när jag försökte lossa styret. Den ramlade ner i gaffeln och fastnade, typiskt dåligt.. Efter att ha engagerar Tobias, samt hans pappa och bror lyckas vi få ur den efter 40 min genom att använda oss av tjock ståltråd.Puh!  

Tävlingen kommer bli en utmaning, kommer känna mig som en nybörjare men det är också kul och pirrigt:)

Dagarna i Sollefteå har annars varit på topp med bra träningsmöjligheter. Det är verkligen vackert och lite mer kuperat än vad jag är van vid. Något som också har varit bra för träningen är vardagstempot som varit väldigt lugnt:)

Håll tummarna för mig imorgon! 

You Might Also Like

0 kommentarer