Silver!!!

juli 26, 2015

Det här är ju helt sjukt! Inte nog med att jag tog mig i mål över huvudtaget på ett 70.3 triathlon jag kom även in som andra tjej vilket betyder SM silver!


Jag har aldrig i mitt liv gjort något jobbigare. Sprint och Olympisk är jobbigt på ett annat sätt, det handlar mer om att hantera syra och hög puls men det här var ren smärta på löpningen..långt som tusan var det. Höll igen lite på cykeln för att jag var osäker på hur det skulle kännas i benen ut på löpet men det var strunt samma för det gjorde förbaskat ont ändå,haha. Nu sitter vi i bilen igen och är påväg till Skåneland. Ska bli väldigt skönt att hänga med familjen lite.
Foto: Jönköpings-Posten, Viktor Westin


You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Imponerande Mikaela! Starkt av dig och stå ut. Sååå kul med ditt silver. :)
    /Det blir en kram från Malin på Dinvelo CK

    SvaraRadera