Bra flow!

augusti 13, 2015

Är inne i ett bra flow för tillfället. Käkar bra, sover bra, har koll på stressnivåerna och träningen går bra!

Igår mötte jag upp Amanda på Eriksdalsbadet för ett lugnt simpass. Alltså den tjejen är grym! Hon körde sin första världscup i helgen och placerade sig på en 16:e plats. Woho!! Fett bra alltså:) Jag är faktiskt lyckligt lottad att har vänner som är drivna och vågar satsa på sina drömmar. Tror det är en viktig del i att man själv ska våga satsa och känna sig motiverad att fortsätta. För att nå toppen kan man inte göra något halvdant utan man måste go all in och det kan nog vara svårt att förstå vad det egentligen innebär om man själv inte är eller har varit i den positionen. Efter simningen drog jag till Access Rehab för att se till att kroppen håller hela säsongen.

På kvällen valde jag att köra mitt cykelpass med Fredrikshof och jag "råkade" joina den snabbaste gruppen. Tänkte att fartsträckorna skulle få bli mina intervaller och det blev det verkligen,haha.Fanken va de köttade på! Det var ingen annan tjej med i gruppen så jag undrar lite om det kände sig stressade av mig?:)

Passet gick riktigt bra i alla fall och jag kände mig stark. Det är alltid kul att träna med Fredrikshof då det är roliga fartsträckor och väldigt trevliga cyklister där. Tog det sunda beslutet att hålla igen på det sista 2 fartsträckorna/rycken för att inte dö helt. Var hemma 21.20 och tryckte i mig middagen och försökte somna i hyfsad tid eftersom jag dagens alarm stod på 5.45. Öppnade på Friskis idag så det var en tidig morgon och en mör kropp.
You Might Also Like

0 kommentarer