Kan det inte vara så här året runt?

augusti 11, 2015

Sommaren verkar äntligen kommit. Det har ju varit varmt i mer än 2 dagar i sträck och man kan faktiskt ha på sig shorts istället för jeans:) Det är lättare att motivera sig att träna när solen skiner, alla människor är mycket gladare och man återhämtar sig snabbare. Jag vill att det ska vara så här året runt!

Igår skulle det cyklas intervaller och jag hade turen att tima det med Saras intervaller. Så vi möttes upp utanför Access Rehab i Sjöstan och cykla lugnt ut till FRA-slingan. Bästa sällskapet! Mina intervaller bestod av 2 varv: 6*30s med 1min vila + 2*5min med 5 min vila. Benen kändes faktiskt överraskande bra med tanke på att det bara var 2 veckor sedan medeldistans SM och 1 vecka sedan Malmö triathlon.

Nu ska jag dra iväg och simma och sedan väntar ett banpass innan jobbet ikväll!You Might Also Like

0 kommentarer