Snart dags för tävling igen!

augusti 17, 2015

Kul med ny vecka! Igår hade jag en lugn träningsdag med både lugn simning ute i Hellas och sedan 3h lugn cykel ute på Ekerö. Det behövdes för mina ben var riktigt möra. Denna vecka kommer träningen trappas ner för på fredag åker jag och Amanda till Tjeckien för att tävla! Japp det är dags för nästa Europa Cup. Fick för mig att kolla upp hur banan kommer vara eftersom jag har hört lite kommentarer att det ska vara en tuff cykelbana. Jag har varit rätt lugnt eftersom alla mina tävlingar denna säsongen (förutom Malmö Triathlon) har haft väldigt tuffa cykelbanor. Förstå min chock när jag hittar den här beskrivningen:


"Number of laps: Course-approach (5 km) +7 laps(each lap 5km). Each lap 5km with heart break hill 21% 500m long, technically difficult, asphalt surface+pavement blocks"

What?!!!! Det en FET backe vi ska upp för varje varv,haha. Är lite rädd men jäkligt taggad! Benen måste definitivt vara utvilade tills på söndag.

You Might Also Like

1 kommentarer