Vinst i Danske Invest Triathlon Series (Svenska Cupen)

augusti 08, 2015

Japp jag är tillbaks i Stockholm. Det sista jag gjorde i Skåne var faktiskt att tävla Malmö Triathlon och det gjorde jag främst för att säkra en vinst in Danske Invest Triathlon Series :) Efter en helt katastrofalt dålig simning och T1 (lite dåligt fokus..) köttade jag på bra på cykeln. Hade kunnat trycka på lite till men jag skulle inte köra slut på mig. Har tävlat rätt mycket och kände att kroppen inte var återställd efter medeldistans SM. Gjorde en ännu sämre T2 och hasade mig ut på löpet. Stel som tusan i kroppen men efter 1 varv släppte det och jag sprang på i ett behagligt tempo. Kände av min fot så valde att inte hetsa sista varvet utan var nöjd med att springa in på en andra plats. Tävlingen var väldigt kul med mycket publik längs bana!

Foto: Erik Jonsson
Efter prisutdelningen drog vi hem till mina föräldrar och käkade middag för att sedan börja den långa hemfärden mot Stockholm. Var hemma kl01:30 på natten och även om jag slocknande i bilen var kroppen rätt mör.

Fotot:Therése Oskarsson

 Efter några dagar helvila har har jag dragit igång träningen igen. Säsongen är inte slut än:)

Foto: Therése Oskarsson

You Might Also Like

0 kommentarer