Förkyld

oktober 27, 2015

Om jag ska vara ärlig så fattar jag inte hur man ska klara av att vara sjuk utan att bli galen på vägen.. fy tusan vad segt det är. Trodde jag var frisk i lördags så drog till simhallen med pappa men när jag väl hade simmat i ca 10 min insåg jag att kroppen inte var hel än. Förkylningen har satt sig i lungorna och jag har en rätt jobbig hosta. Så förutom min rehab träning så var mitt första pass igår, 90 min cykel på skånska landsbygden. Det var kallt men väldigt vackert och 90min var precis lagom. Efter träningen tog jag tåget till Stockholm. För en gångs skull var det i tid vilket var tur för jag hade bokat in ett möte på centralen vid kl15,hehe.

På kvällen tog jag mig till badet för att simma lite med Terrible Tuesdays , mest för att träffa
trevliga människor. Passet slutade efter 1500m då jag började hosta lite väl mycket och pulsen kändes ojämn.


Mår bättre idag så det går åt rätt håll i alla fall. 

You Might Also Like

0 kommentarer