Söndagsäventyr

oktober 05, 2015

När jag vaknade i söndagsmorse var det grått och mulet men strax efter kl 10 drog jag ut för att cykla och då sken solen. Det kändes som att det skulle bli ett grymt cykelpass. FEL! När jag väl kommer till Årsta havsbad smäller det till, japp, punka. Jag reagerar inte så mycket då för jag har ju med mig allt man behöver för att byta slang tills jag inser att ventilen på extraslangen är för kort. Börjar får smått panik men då ser jag några vänner på cykel komma mot mig. Oturligt nog har de heller inte en slang med rätt ventillängd och istället försöker det lappa ihop min söndriga slang men nope. Åhh var sur jag var. Dessutom var jag och Tobias bortbjuda och jag hade planerat dagen i detalj för att få allt att funka. Det gick inte så det var bara för mig att börja gå mot Västerhaninge. Såg ut som en jäkla mupp och inte en enda bil stannade för att fråga om jag var ok?!

Tog i alla fall pendeln till södra station. Jag var så förbannad över att träningen återginen skulle påverka den delen av mitt liv som inte bara handlar om triathlon. Tog darför och traskade direkt till Lovisa och hennes hembakade kakor :) Fick lite konstiga blickar och den tillhörande kommentaren "va du ser snabb ut", haha.

Efter att ha ätit ungefär 100 småkakor och 5 koppar kaffe drog jag och simmade för att sedan cykla hem och fortsätta mitt cykelpass på trainern.


 Räddningen!
 You Might Also Like

0 kommentarer