Ec-Go!

november 23, 2015

För några veckor sedan träffade jag grymma entreprenören Julia Semb. Hon har startat  Ec-Go! som är ett företag där man prenumerera på en bag bestående av en mix av naturligt snacks/godis och energibars. Briljant idé tycker jag och väldigt kul att i månadens bag hittar ni Indie Bars Breakaway :) de har även en bag full av bara energibars. För att beställa er bag gå in HÄR!

Ni kan följa företaget på sociala medier:
Instagram: @ec.go
Facebook: Ec-Go

Så här står det på deras hemsida:

Nyttigt eko-godis direkt i brevlådan!

Upptäck en spännande blandning av tokgott godis, snacks & mellanmål varje månad. Beställ prenumeration här! 
Ec-Go gör det enkelt för dig att alltid välja det goda, hälsosamma och spännande alternativet!Utforska vårt stora utbud av nyttiga och ekologiska snacks, mellanmål och godis. Du kan plocka ihop det du själv önskar av produkterna eller välja att prenumerera på Ec-Go! Bagen som du får hemskickad direkt till brevlådan varje månad eller varannan vecka.
Vår IdéKänns det svårt att upprätthålla en balanserad och hälsosam livsstil i en stressfull vardag? Ec-Go! vill göra det lättare för dig genom att alltid se till att du har ett nyttigt och ekologiskt alternativ till godis hemma! Vi anser inte att man ständigt måste avstå från allt man tycker är gott, utan tror på unna sig lite då och då!
Ec-Go! BagEc-Go! Bag innehåller ett nytt och spännande utbud av ekologiska och hälsosamma snacks, mellanmål och godis från utvalda varumärken. Du kan även välja att beställa Limited Edition: Ec-Go! Energibar Bag som enbart består utav goda och nyttiga engeribars och 100% sockerfri Ec-Go! Bag, enbart med med produkter utan tillsatt socker.You Might Also Like

0 kommentarer