Mallorca!

november 14, 2015

I onsdagskväll landade jag i Palma efter en mellanlandning i Zürich. Och istället för vara smart och ha med mig matlåda fick jag erfara prisnivån i Schweiz…försökte hitta billigaste möjliga vilket resulterade i Burger King (ja det är skitmat) och ändå blev jag 130kr fattigare. Väl i Palma hade jag turen att bli upphämtad av Viktor som hade fixat hyrbil och vi begav oss för att hämta upp lånecykeln, tack David och Maria för att ni hjälper mig att få till ett smidigt träningsläger! JAllt gick faktiskt så smidigt att jag också hann med att fixa 1 veckas gymkort och fick till 1h rehab/styrka innan det var dags för sängen.

Insåg på planet att jag glömt ta med mig mina egna pedaler och cykeln jag lånar har Look-pedaler så det var bara att googla fram närmsta cykelbutik. Hade faktiskt riktigt bra flyt då jag först fick reda på att ägaren inte sålde Look-klossar men efter lite snack slutade med att jag fick låna hans i en vecka, haha.

Mallorca levererar verkligen och vi har mellan 20-24 grader om dagarna. Det är alltid lite meckigt att börja lära känna en ny stad (jag har tidigare varit i norra delen av ön , Alcudia) så några felkörningar har det ju blivit men nu har jag även lyckats hitta gym och simhall som ligger nära lägenheten!

I alla fall har vi det väldigt bra:)

You Might Also Like

0 kommentarer