Novemberväder?

november 15, 2015

Vi har helt otroligt tur med vädret. Jag var beredd på instabilt väder och lite kyligare men varje dag vaknar jag upp, kollar ut från vår balkong och möts av strålande sol och kristallklart vatten. Jag påverkas rätt mycket av vädret dvs novmeber i Stockholm är en kamp, så ni som är hemma…KÄMPA PÅ!

Förutom simning igår hade jag även cykelintervaller på schemat. Trodde jag hade kollat upp vägen tillräckligt noga men man blir ju lite vimsig när man är trött. När jag hade en 10min intervall kvar var jag fortfarande uppe i bergen och istället för att köra på min ursprungliga plan vände jag och tänkte att jag kör snabbaste vägen tillbaka. Passet blev ju för långt men som tur var hade jag med mig en extra Indie Bars, hade annars tokbonkat. Nu var jag istället bara lite extra mör när jag kom hem. Det tar några dagar för benen att vänja sig vid bergen men jag tycker det är väldigt mycket roligare att cykla i berg än på platten. Idag blev det ytterligare 3h i bergen men Sara!
You Might Also Like

0 kommentarer